Kotletu nakrájíme na plátky a rozklepeme. Smícháme všechno koření a to vetřeme do masa.
Na oleji zprudka maso osmahneme a dáme bokem. Ve výpeku osmahneme nakrájenou
cibuli a česnek. Přidáme na kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu a osmahneme. Maso i
s výpekem vrátíme zpět, podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Zelenina by měla
šťávu lehce zahustit. Případně zeleninu můžeme rozmixovat, aby šťáva zhoustla. Podáváme
s vařenými brambory a mrkvovým salátem. Ten připravíme z jemně strouhané mrkve,
strouhaného jablka, okyselíme citronovou šťávou a podle potřeby lehce přisladíme
čekankovým sirupem.
Odebírejte novinky přímo do e-mailu a už vám nic neuteče! Plno soutěží, zajímavostí, tipů, triků a obsahu, který vás bude bavit.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Svůj odběr můžete kdykoliv zrušit nebo změnit na konci každého e-mailu pomocí odkazu upravit/přestat odebírat.
Představujeme novou formu jídelníčků a přístupu k vaření. Už dnes můžete uvařit první jídlo a zjistíte, že vaření může být i bez starostí a věčných otázek – co mám dnes vařit.