Do horkého mléka přidáme kaši a důkladně zamícháme. Necháme odstát. Na másle
osmahneme na kostičky nakrájené broskve. Přidáme k nim čekankový sirup a nakrájené
pekany. Broskve postupně pustí šťávu, kterou necháme lehce zkaramelizovat. Směsí poté
dozdobíme kaši.
Odebírejte novinky přímo do e-mailu a už vám nic neuteče! Plno soutěží, zajímavostí, tipů, triků a obsahu, který vás bude bavit.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Svůj odběr můžete kdykoliv zrušit nebo změnit na konci každého e-mailu pomocí odkazu upravit/přestat odebírat.
Představujeme novou formu jídelníčků a přístupu k vaření. Už dnes můžete uvařit první jídlo a zjistíte, že vaření může být i bez starostí a věčných otázek – co mám dnes vařit.