Ovesné vločky smícháme s řeckým jogurtem, mlékem a nakrájeným ovocem. Necháme v lednici přes noc uležet. Ráno podáváme s ořechovým máslem (nebo s ořechy) pro doplnění potřebných tuků, a pokud bude potřeba, můžeme dosladit čekankovým sirupem.
Nutriční názvy | |
---|---|
Energie | 681 kcal |
Bílkoviny | 42g |
Sacharidy | 84.50g |
Tuky | 19.14g |
Vláknina | 2g |
Choresterol | 300mg |
Sůl | 1.08g |
Jedná se o velice jednoduchý a intuitivní recept, který zvládne opravdu každý.
Odebírejte novinky přímo do e-mailu a už vám nic neuteče! Plno soutěží, zajímavostí, tipů, triků a obsahu, který vás bude bavit.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Svůj odběr můžete kdykoliv zrušit nebo změnit na konci každého e-mailu pomocí odkazu upravit/přestat odebírat.
Představujeme novou formu jídelníčků a přístupu k vaření. Už dnes můžete uvařit první jídlo a zjistíte, že vaření může být i bez starostí a věčných otázek – co mám dnes vařit.