Květák uvaříme do měkka v osolené vodě. Můžeme přidat kmín pro podporu trávení. Na oleji
osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme uvařený květák, který vařečkou
rozmačkáme. Přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř a necháme vejce srazit jako bychom dělali
míchaná vejce. Podáváme se šťouchanými brambory s máslem a pažitkou, doplníme kyselou
okurkou. TIP: tento pokrm je výborný také jako brokolicový mozeček.
Odebírejte novinky přímo do e-mailu a už vám nic neuteče! Plno soutěží, zajímavostí, tipů, triků a obsahu, který vás bude bavit.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Svůj odběr můžete kdykoliv zrušit nebo změnit na konci každého e-mailu pomocí odkazu upravit/přestat odebírat.
Představujeme novou formu jídelníčků a přístupu k vaření. Už dnes můžete uvařit první jídlo a zjistíte, že vaření může být i bez starostí a věčných otázek – co mám dnes vařit.