Na oleji orestujeme cibuli dozlatova. Přidáme nakrájená krůtí prsa na kostičky. Osmahneme,
přidáme čerstvou zeleninu a orestujeme. Pokud použijeme mraženou zeleninu, tak hned
přidáme scezenou a opláchnutou cizrnu. Přidáme kari koření nebo kari pastu. Krátce
osmahneme a přidáme mléko a vodu. Vaříme do měkka, dokud se omáčka nevyvaří a
trochu nezhoustne. Podáváme s uvařeným bulgurem.
Odebírejte novinky přímo do e-mailu a už vám nic neuteče! Plno soutěží, zajímavostí, tipů, triků a obsahu, který vás bude bavit.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Svůj odběr můžete kdykoliv zrušit nebo změnit na konci každého e-mailu pomocí odkazu upravit/přestat odebírat.
Představujeme novou formu jídelníčků a přístupu k vaření. Už dnes můžete uvařit první jídlo a zjistíte, že vaření může být i bez starostí a věčných otázek – co mám dnes vařit.