Celozrnné tousty opečeme nasucho. Avokádo lehce rozmačkáme se solí, pepřem a
citronovou šťávou. Můžeme nechat i větší rustikální kusy nebo jej rozmačkat na pomazánku.
Ochuceným avokádem pomažeme tousty a na každý plátek položíme 1 volské oko udělané
na kapce oleje (opékáme, nesmažíme). Podáváme s čerstvou zeleninou.
Odebírejte novinky přímo do e-mailu a už vám nic neuteče! Plno soutěží, zajímavostí, tipů, triků a obsahu, který vás bude bavit.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Svůj odběr můžete kdykoliv zrušit nebo změnit na konci každého e-mailu pomocí odkazu upravit/přestat odebírat.
Představujeme novou formu jídelníčků a přístupu k vaření. Už dnes můžete uvařit první jídlo a zjistíte, že vaření může být i bez starostí a věčných otázek – co mám dnes vařit.