Na oleji orestujeme cibuli, papriky nakrájené nadrobno a cuketu na plátky. Poté přidáme
červenou čočku, zasypeme kořením a krátce orestujeme. Přidáme rajčata, fazole, kukuřici,
prolisovaný česnek a vaříme do měkka. Čím déle necháme směs táhnout, tím více se chutě
propojí a chili bude lahodnější. Podáváme se zakysanou smetanou a případně i pečivem.
Odebírejte novinky přímo do e-mailu a už vám nic neuteče! Plno soutěží, zajímavostí, tipů, triků a obsahu, který vás bude bavit.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Svůj odběr můžete kdykoliv zrušit nebo změnit na konci každého e-mailu pomocí odkazu upravit/přestat odebírat.
Představujeme novou formu jídelníčků a přístupu k vaření. Už dnes můžete uvařit první jídlo a zjistíte, že vaření může být i bez starostí a věčných otázek – co mám dnes vařit.