Na másle zlehka orestujeme cibuli a rajčata. Rajčata podusíme, přidáme rajčatový protlak a
koření. Omáčku necháme dlouze táhnout, aby se vůně koření maximálně uvolnila. Poté
koření vytáhneme a omáčku pořádně rozmixujeme ponorným mixérem a propasírujeme.
Koření můžeme vrátit zpět, aby se podpořila intenzivnější chuť. Podle potřeby lehce
dosladíme cukrem. Maso smícháme s kořením a plníme jím paprikové lusky. Paprikové lusky
vyskládáme do zapékací mísy a podlijeme trochou rajské omáčky. Dáme péct asi na 30-40
minut. Podáváme s rajskou a těstovinami nebo rýží. TIP: omáčka je nejlepší odleželá přes noc,
kdy se koření krásně uvolní a chuť je plná.
Odebírejte novinky přímo do e-mailu a už vám nic neuteče! Plno soutěží, zajímavostí, tipů, triků a obsahu, který vás bude bavit.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Svůj odběr můžete kdykoliv zrušit nebo změnit na konci každého e-mailu pomocí odkazu upravit/přestat odebírat.
Představujeme novou formu jídelníčků a přístupu k vaření. Už dnes můžete uvařit první jídlo a zjistíte, že vaření může být i bez starostí a věčných otázek – co mám dnes vařit.